Tekstgrootte: Voorkeuren

20-04-2015Flashback jubileumvoorstelling m.m.v. Introdans

Flashback jubileumvoorstelling m.m.v. Introdans

Muziektheatergroep Flashback voert woensdag 20 mei een multimediavoorstelling op met eigentijdse liedjes, korte flitsende filmpjes, aangrijpende poëzie en toneel over Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Vanwege het twintigjarige jubileum van Flashback is in deze voorstelling ook dans te zien van een oud-Flashbackdeelnemer met medewerking van de Arnhemse dansorganisatie Introdans!

De deelnemers die in Flashback samenwerken, hebben hersenletsel gekregen door bijvoorbeeld een verkeersongeluk, een hersenbloeding of een hersentumor. Ze hebben de afgelopen maanden gerevalideerd binnen RMC Groot Klimmendaal of zijn leerlingen van Brein Support. Ze verbeelden in Flashback de grote ommekeer in hun leven en hoe ze met de vaak moeilijke nieuwe situatie omgaan. Het achterliggende idee is dat de deelnemers van Flashback met deze aanpak enerzijds zelf hun beperking beter verwerken en anderzijds anderen informeren over hun vaak onzichtbare beperking.

De jubileumvoorstelling is woensdagavond 20 mei te zien in de theaterzaal van gebouw A van RMC Groot Klimmendaal, Heijenoordseweg 5 in Arnhem. De voorstelling begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Reserveer wel van tevoren een (zit)plaats. Dit kan vanaf nu via deze link.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook