Tekstgrootte: Voorkeuren

16-02-2017Filmpje Revalidatie, Sport en Bewegen

Filmpje Revalidatie, Sport en Bewegen

In samenwerking met Onbeperkt Sportief heeft het Sportloket, met onder andere vestigingen op meerdere locaties bij Klimmendaal, een filmpje gemaakt over het programma Revalidatie, Sport en Bewegen.

Het programma Revalidatie, Sport en Bewegen richt zich op het structureel aanbieden van bewegen en sport aan patiënten tijdens en na het revalidatieproces. In het gemaakte filmpje worden de voordelen van het programma uitgelegd door diverse revalidatieartsen, waaronder Valesca Venhof van Klimmendaal. Klik hier om het filmpje te bekijken en om meer te lezen over het programma.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook