Tekstgrootte: Voorkeuren

15-06-2015Filmpje musical Een weerwolf in de leeuwenkuil


De prachtige musical Een weerwolf in de Leeuwenkuil is te bekijken op woensdag 24 juni 2015 om 14.00 uur en 19.30 uur in de theaterzaal van RMC Groot Klimmendaal aan de Heijenoordseweg in Arnhem. De musical is een eigentijdse versie van het gelijknamige boek van Paul van Loon en wordt gespeeld door 22 kinderen met en zonder beperking en met medewerking van Burgers' Zoo. In het bovenstaande filmpje krijgt u alvast een voorproefje van de voorstelling!

Reserveren voor de voorstellingen is niet meer mogelijk
Reserveren voor deze voorstellingen is niet meer mogelijk omdat het maximale aantal reserveringen behaald is. Voor familieleden of vrienden van deelnemers die nog geen plek hebben, is een beperkt aantal plaatsen vrij gehouden. Indien u kans wilt maken op één of enkele van deze plekken, stuur dan een e-mail naar Alex Hanssen via a.hanssen@grootklimmendaal.nl met uw naam, de naam van de deelnemer, uw relatie tot deze deelnemer en het aantal gewenste plaatsen. De organisatoren verdelen de laatste beschikbare plaatsen over nagekomen aanvragen van familieleden en vrienden.

Wilt u de reservering annuleren?
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Heeft u gereserveerd, maar kunt u niet komen? Laat het ons tijdig weten. Dan geven wij uw plaats aan iemand anders. Annuleren van uw gereserveerde plaatsen is mogelijk door de bevestigingsmail te beantwoorden met ANNULERING of een mail te sturen naar communicatie@grootklimmendaal.nl.

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook