Tekstgrootte: Voorkeuren

04-06-2015Filmpje KABOEM!


Op zondag 7 juni 2015 geeft slagwerkgroep KABOEM! een voorstelling op de Heijenoordeweg in Arnhem. U kunt nu alvast het bovenstaande voorproefje van deze voorstelling bekijken.

KABOEM! bestaat uit 24 kinderen die onder begeleiding van onze muziektherapeut trommelen op slagwerkinstrumenten uit de hele wereld. De voorstelling wordt dit keer uitgevoerd met medewerking van Het Gelders Orkest.

De helft van de groep van KABOEM! bestaat uit leerlingen van Lichtenbeek, school voor speciaal onderwijs. De leerlingen werken binnen ritmegroepen van RMC Groot Klimmendaal aan diverse doelen op het gebied van spraak- en taalontwikkeling en motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling. De ritmegroep is een combinatiebehandeling van muziektherapie en logopedie of ergotherapie. De andere helft van de groep bestaat uit leerlingen van de West-Arnhemse Muziek Vereniging. KABOEM! is een fraai voorbeeld van integratieprojecten waarmee RMC Groot Klimmendaal al 35 jaar aan de weg timmert.

Reserveren is niet meer mogelijk
Reserveren is niet meer mogelijk omdat het maximale aantal reserveringen behaald is. Voor familieleden of vrienden van deelnemers die nog geen plek hebben, is een beperkt aantal plaatsen vrij gehouden. Indien u kans wilt maken op één of enkele van deze plekken, stuur dan een e-mail naar Alex Hanssen via a.hanssen@grootklimmendaal.nl met uw naam, de naam van de deelnemer, uw relatie tot deze deelnemer en het aantal gewenste plaatsen. De organisatoren verdelen de laatste beschikbare plaatsen over nagekomen aanvragen van familieleden en vrienden.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook