Tekstgrootte: Voorkeuren

23-09-2015Film History's Future genomineerd voor een Tiger award

History's Future genomineerd voor een Tiger award

In de zomer van 2014 zijn in het hoofdgebouw van RMC Groot Klimmendaal een aantal scènes opgenomen voor de film History’s Future van regisseur en kunstenaar Fiona Tan.
De film is één van de acht films die genomineerd zijn voor een Tiger award. In History’s Future raakt de hoofdpersoon na een overval zijn geheugen kwijt als gevolg van een hersenletsel. Hij besluit zijn thuis en zijn vrouw te verlaten om vervolgens op reis te gaan door Europa, waar hij nieuw inzicht krijgt in de complexiteit van gevoelens die aanwezig zijn in het Europa van de 21e eeuw. Tijdens zijn reis belandt hij in allerlei vreemde, verhelderende en soms komische situaties.

Acteurs Mark O'Halloran en Denis Lavant spelen de hoofdrollen in History's Future.In de film moet de hoofdrolspeler voor zijn hersenletsel revalideren. Hij bezoekt een behandelaar en een dokter in gezelschap van zijn vrouw. Deze scènes zijn vorig jaar opgenomen in het hoofdgebouw van RMC Groot Klimmendaal in Arnhem.

De rest van de film History’s Future is opgenomen in Barcelona, Duitsland, Parijs en Dublin. Zo heeft de filmcrew langs verschillende locaties binnen Europa gereisd voor de opnames. Een exacte datum voor de release van de film is nog niet bekend, wel is bekendgemaakt dat de film uitkomt aan het begin van 2016.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook