Tekstgrootte: Voorkeuren

05-07-2019Fiets geschonken door Stichting Vrienden van Klimmendaal

Afbeelding: 20190626 Overhandiging fiets

De heer Bruil (midden op foto) is één van de eerste revalidanten die voor zijn therapie de fiets gebruikt die de Stichting Vrienden van Klimmendaal heeft geschonken. Fysiotherapeut Margreet Nijland (links op foto): ‘Deze fiets is heel geschikt om revalidanten weer te leren fietsen: het is een kleine fiets waardoor ze goed met  hun voeten bij de grond kunnen, het op- en afstappen is makkelijk door de lage instap en hij heeft elektrische ondersteuning. We zijn erg blij dat we deze fiets kunnen inzetten tijdens de behandeling!’. Klimmendaal ontving de fiets officieel van bestuurslid Harry Vos (rechts op foto) van de Stichting Vrienden van Klimmendaal.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook