Tekstgrootte: Voorkeuren

08-12-2014Expositie Top 2000

Expositie Top 2000

Tot en met  6 januari 2015 is bij RMC Groot Klimmendaal de fotoexpositie Top 2000 te zien. De kunstcommissie van RMC Groot Klimmendaal is zeer verheugd dat zij de Arnhemse fotograaf en muziekliefhebber Rens Plaschek bereid heeft gevonden om een fotoexpositie te houden. Het betreft een selectie van, zoals hij dit zelf aangaf, de 'Ouwe Rockers' die hij in de afgelopen jaren heeft gefotografeerd. 

Omdat Arnhem ook dit jaar weer Top 2000-stad is, laat Rens Plaschek zijn Ouwe Rockers die een link hebben met de Top 2000 nog éénmaal mooi gefotografeerd zien in ons revalidatie medisch centrum.

Tien van zijn foto’s worden in de gang van gebouw A aan de Hijenoordseweg 5 geëxposeerd. Het zijn foto’s van bands als Doe Maar, de Dijk, Focus, Hank The knife & the Jets, Golden Earring, maar ook Boudewijn de Groot die altijd met een Top 10-notering met het nummer 'Avonden' in de Top 2000 staat.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook