Tekstgrootte: Voorkeuren

30-03-2015Expositie Kleurrijke dames

Expositie Kleurrijke dames

Van maart tot medio mei 2015 is er op de begane grond van gebouw A aan de Heijenoordeseweg in Arnhem een schilderijententoonstelling te zien van kunstenaar Jos Kuster. Jos Kuster werkt voor De Onderwijsspecialisten op de school Het Prisma, gelegen naast RMC Groot Klimmendaal.

U kunt dit keer schilderijen zien van dames in vrolijke kleuren en in verschillende situaties. In vol ornaat, opgetut en met een lekker drankje! Schilderen is voor Jos Kuster een uiting in vorm en kleur. Hij hoopt dat zijn werk kleur geeft aan degene die het zien en ervan genieten.

Als u meer wilt weten over Jos Kuster, zijn werk en de prijzen van de schilderijen, vindt u aanvullende informatie bij de tentoonstelling.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook