Tekstgrootte: Voorkeuren

24-01-2014Expositie 'Gezocht: Sprookje!'

Afbeelding: Expositie Gezocht Sprookje

In de wachtkamer bij de peutergroepen kunnen ouders genieten van het nieuwe werk van Manon Bruininga ‘Gezocht: Sprookje’. Het werk van Manon is te zien van zaterdag 25 januari tot en met 29 maart aan de Heijenoordseweg in Arnhem.

In de serie van twaalf combineert Manon haar beelden in foto’s, tekeningen en films. Ze is onder andere gefascineerd door dieren en sprookjes met een goed einde.

Wilt u meer weten over Manon Bruininga? Klik dan hier.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook