Tekstgrootte: Voorkeuren

14-08-2018Even voorstellen: Clemens Witteveen, nieuw lid van de cliëntenraad

Even voorstellen: Clemens Witteveen, nieuw lid van de cliëntenraad

'Ik heb gerevalideerd bij Klimmendaal, waardoor ik beter met mijn Parkinson kan omgaan. Ik kan meer en kan zelfstandig handelen. Ik heb gezien hoe patiënten omgaan met hun beperkingen en heb diep respect voor hen en hun mantelzorgers. Maar vooral ook het enthousiasme, de kennis en kunde van het personeel heeft op mij een diepe indruk achter gelaten.

Ik wil graag vanuit mijn maatschappelijke betrokkenheid een bijdrage leveren aan Klimmendaal. Ik heb altijd als Arnhemse ondernemer bij een architectbureau gewerkt dat zich gespecialiseerd heeft in bouwen voor gezondheidszorg.

Pluk de dag en op weg naar eigen kracht.'

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook