Tekstgrootte: Voorkeuren

09-05-2017Europese Dag van de Beroerte

Europese Dag van de Beroerte

Vandaag wordt voor de dertiende keer de Europese Dag van de Beroerte gehouden. Op deze dag worden op verschillende locaties in Nederland informatiemarkten en bijeenkomsten georganiseerd en kan men geïnformeerd worden over een beroerte.

Ook Klimmendaal is vandaag op verschillende bijeenkomsten en markten in de regio goed vertegenwoordigd. Medewerkers van Klimmendaal zijn aanwezig met een informatiestand en/of geven presentaties en workshops. Hieronder lees je daar meer over:

Inloopochtend CVA-keten regio Zutphen
In de centrale hal van Gelre Ziekenhuizen Zutphen organiseert de zorgketen CVA regio Zutphen een informatieve inloopochtend voor belangstellenden. Tijdens de ochtend zijn verschillende professionals van de samenwerkende zorgverleners aanwezig om informatie te geven over CVA, ofwel een beroerte. Ook Klimmendaal is aanwezig: u bent van harte welkom bij onze medewerkers van SportVariant en Sportloket.

De inloopochtend duurt tot 12:30 uur. Voor meer informatie over de inloopochtend, klik hier.

Informatiemarkt ‘De impact van hersenletsel’
In het ontmoetingscentrum Het Kristal in Apeldoorn vindt de informatiemarkt ‘De impact van hersenletsel’ plaats. Deze informatiemarkt is voor iedereen met hersenletsel, voor familie, vrienden, organisaties, professionals en andere belangstellenden. Er worden presentaties gegeven tijdens de informatiemarkt. Ook kunnen er workshops worden gevolgd. Klimmendaal is met een stand aanwezig tijdens de informatiemarkt. Daarnaast zal Klimmendaal meerdere workshops geven en begeleiden.

De informatiemarkt vindt vanmiddag plaats van 16:00 tot 20:00 uur en de workshops starten om 17:00 uur en om 19:00 uur. U kunt zich ter plekke aanmelden voor een workshop en de toegang is gratis. Voor meer informatie over de informatiemarkt, klik hier.

Netwerkbijeenkomst Hersenletsel Salland
In het Deventer Ziekenhuis wordt de netwerkbijeenkomst ‘De impact van hersenletsel’ georganiseerd. Deze bijeenkomst is het moment om alle betrokkenen van het Netwerk Hersenletsel Salland te ontmoeten. Tijdens deze netwerkbijeenkomst is er de mogelijkheid kennis, ervaringen en ontwikkelingen op het gebied van hersenletsel uit te wisselen en te delen. Tijdens de bijeenkomst zal er een keten brede casuïstiekbespreking plaatsvinden, met een panel onder andere bestaande uit onze revalidatiearts Fred de Jong.

De bijeenkomst begint vanmiddag om 16.45 uur en duurt tot 20.00 uur. Aanmelden is niet meer mogelijk. Voor meer informatie over de netwerkbijeenkomst, klik hier.

We wensen alle deelnemers en belangstellenden tijdens de activiteiten veel succes!

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook