Tekstgrootte: Voorkeuren

15-02-2017Esther Agterdenbos nieuwe bestuurder Ziekenhuis Amstelland

Esther Agterdenbos

Per 1 juni 2017 is Esther Agterdenbos-van de Ree benoemd tot Raad van Bestuur van Ziekenhuis Amstelland. Esther Agterdenbos is sinds 2016 lid van de Raad van Bestuur van Klimmendaal in Arnhem en Apeldoorn. Daarvoor was zij vanaf 2013 bestuurder bij ViaReva in Apeldoorn, die per 1 januari 2016 fuseerde met RMC Groot Klimmendaal. Vanuit haar rol als bestuurder heeft zij een grote bijdrage geleverd aan de voorbereiding en realisering van deze fusie.

De Raad van Toezicht van Stichting Klimmendaal betreurt haar vertrek zeer, maar wenst haar veel succes in haar nieuwe functie. Esther Agterdenbos: “Ik heb met veel plezier en energie bij Klimmendaal gewerkt en zie uit naar de volgende stap in mijn loopbaan bij Ziekenhuis Amstelland.”

Esther Agterdenbos was voorheen onder andere werkzaam als manager bedrijfsvoering Zorg binnen Ziekenhuis Rijnstate en manager Zorginkoop bij Agis Zorgverzekeringen.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook