Tekstgrootte: Voorkeuren

07-09-2018"Het was heel zwaar, maar het was nodig. Ik wist waarvoor ik het deed."

Afbeelding: Britt
Britt

Britt heeft negen maanden bij Klimmendaal gerevalideerd vanwege chronische pijnklachten. Ze vertelt over haar ervaringen:

Pijn
“21/11/2017 werd ik opgenomen in de revalidatiekliniek met chronische rugklachten. Vanwege de pijn kon ik jarenlang bijna niet naar school en moest ik stoppen met sporten. 3 maanden lang heb ik hier dag en nacht gezeten. Het was heel zwaar, maar het was nodig. Ik wist waarvoor ik het deed. Ondanks dat ik veel moeilijke momenten heb gehad, heb ik ook mooie momenten beleefd met de andere revalidanten, therapeuten en verpleegkundigen."

Dankbaar
"Precies 9 maanden na mijn opname moet ik vandaag voor de laatste keer terug naar het revalidatiecentrum. De pijn is er nog steeds, maar ik kan er mee leven. Ik begin volgende week aan een nieuwe studie, ik kan weer sporten en ik kan weer dingen ondernemen met vrienden en familie. Deze revalidatie heeft mij veel geholpen en ik ben dankbaar dat ik deze kans heb gekregen. Vandaag sluit ik dit hoofdstuk af en begin ik met mijn ‘nieuwe’ leven.”

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook