Tekstgrootte: Voorkeuren

12-05-2017Ervaringsavond studenten groot succes

Ervaringsavond studenten groot succes

Afgelopen week namen studenten van de opleidingen Ergotherapie, Fysiotherapie en Logopedie van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen een kijkje achter de schermen bij Klimmendaal in Arnhem.

Deze ervaringsavond, die een samenwerking is tussen de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Klimmendaal, was een groot succes. Ergotherapiestudente Raya Altorf gaf aan wat de avond inhield: ‘We kregen een rondleiding door het gebouw van Klimmendaal en gingen langs bij een aantal patiënten. De patiënten lieten iets zien van hun behandeling, waar hun behandelaar ook bij was. De medewerkers en patiënten vertelden over hun ervaringen en ik vond het vooral heel fijn dat ze overal voor open stonden. Op deze manier, in de praktijk, leer je toch het best. Wij konden de patiënt, de behandelaar en zelfs aanwezige familieleden vragen stellen. Ik vond het erg interessant om naast patiënten ook de andere betrokkenen te spreken over de revalidatie en wat dat met iedereen doet.’

Raya vervolgt: ‘De rondleiding was ook erg interessant, omdat we instrumenten en nieuwe technologieën zagen. Deze instrumenten hadden velen van ons nog niet gezien. We hebben weleens stage gelopen, maar niet op een zodanig grote plaats met zoveel faciliteiten als Klimmendaal.’

Deze ervaringsavonden vinden tweemaal per jaar plaats bij Klimmendaal. De volgende avond is in november.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook