Tekstgrootte: Voorkeuren

02-05-2017Ervaringsavond studenten

Ervaringsavond studenten

Vanavond nemen studenten van de opleidingen Ergotherapie, Fysiotherapie en Logopedie van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen een kijkje achter de schermen bij Klimmendaal in Arnhem.

De studenten krijgen een rondleiding door het gebouw en gaan in groepjes langs patiënten, waar ze informatie over de patiënten en de behandelingen krijgen van een ergotherapeut, fysiotherapeut en een logopedist van Klimmendaal.

Door deze ervaringsavond, die twee keer per jaar plaatsvindt bij Klimmendaal, ondervinden de studenten op een leuke en interactieve manier wat ze in de praktijk kunnen verwachten na hun opleiding en wat dit van hun vraagt als toekomstig professionals. Deze ervaringsavonden zijn een samenwerking tussen de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Klimmendaal.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook