Tekstgrootte: Voorkeuren

01-11-2016Ervaringen voor Cliëntenraad

Ervaringen voor Cliëntenraad

In de maand november verzamelt de Cliëntenraad ervaringen van onze patiënten. De raadsleden zijn voor dit doel enkele uren in de wachtkamers aanwezig van verschillende vestigingen. In het onderstaande schema kunt u zien wanneer de Cliëntenraad op welke locatie van Klimmendaal aanwezig is.

  • Locatie Heijenoordseweg, Arnhem op 7 en 14 november 2016 tussen 10.00-15.30 uur
  • Locatie Arnhemseweg, Apeldoorn op 9 en 15 november 2016 tussen 13.30-15.30 uur

U bent van harte welkom om uw ervaringen te delen met de Cliëntenraad. Deelname aan een gesprek gebeurt vrijwillig en anoniem.

Waarom doet de Cliëntenraad dit?
Om de belangen van patiënten goed te kunnen vertegenwoordigen is het van belang dat de Cliëntenraad weet wat er zoal leeft onder patiënten. Hiervoor bezoekt de raad jaarlijks per jaar de afdelingen en spreekt zo de patiënten over hun ervaringen. Opvallende punten worden door de Cliëntenraad onder de aandacht gebracht in de organisatie. Meer informatie leest u hier.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook