Tekstgrootte: Voorkeuren

15-06-2015Elastiekenkoers 25 juni 2015

Elastiekenkoers 25 juni 2015

Op donderdag 25 juni vindt de jaarlijkse fietstocht Elastiekenkoers plaats, waarbij geld wordt ingezameld voor patiënten. Elastiekenkoers editie 2015 staat dit keer in het teken van patiënten met Spina Bifida. Dit is een aandoening (ook wel ‘open rug’ genoemd) waarbij de bogen van de ruggenwervels niet goed gesloten zijn, maar open staan. Hierdoor kunnen bepaalde structuren die normaal beschermd liggen in de wervelkolom, buiten de wervelkolom groeien en beschadigd raken.

De fietsers starten om 8.30 uur vanaf RMC Groot Klimmendaal aan de Heijenoordseweg in Arnhem. Rond dit startmoment is ons terrein en de Heijenoordseweg drukker dan normaal. Staat uw eerste behandeling of afspraak bij ons vroeg gepland die dag, houd dan rekening met een mogelijk langere reistijd. U kunt ook uw bezoek aan ons eerder inplannen om de start van de Elastiekenkoers mee te maken.

Aanvullende informatie
De Elastiekenkoers is een stichting die voor en door inwoners van het Hof van Twente is opgezet. De Stichting heeft als doel jeugdige inwoners van het Hof van Twente met ernstige aandoeningen te ondersteunen bij ziekte, een wens te vervullen of de behandelende instelling te ondersteunen met praktische hulp. Voor meer informatie over de Elastiekenkoers, kijk op: http://www.elastiekenkoers.nl/

Er zijn deze maand wegwerkzaamheden aan de Heijenoordseweg. Meer informatie hierover, vindt u hier.

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook