Tekstgrootte: Voorkeuren

29-06-2015Elastiekenkoers 2015 succesvol

Filmpje Elastiekenkoers 2015

Afgelopen donderdag zijn er 140 deelnemers van de Elastiekenkoers gestart vanaf onze locatie op de Heijenoordseweg in Arnhem. Er is een absoluut recordbedrag door de deelnemers van de Elastiekenkoers bijeengebracht. Er stond na diverse acties en de wielerkoers over 140 kilometer van Arnhem naar Goor, €87.562 op de teller. Het peloton kwam onder grote publieke belangstelling het eindpunt Goor binnenrijden, onder aanvoering van Erwin en Maarten ter Höfte. Maarten is het boegbeeld  van het doel van 2015: Spina Bifida, (mensen die geboren zijn met) een open ruggetje.

RMC Groot Klimmendaal werd vlak voor de start van de koers verrast door de organisatoren van de Elastiekenkoers met een kinderfiets én een cheque voor verschillende cadeaus voor cliënten van ons Expertisecentrum Kinderen & Jongeren. Heeft u de start bij ons gemist? Bekijk hier een filmpje voor een impressie van de Elastiekenkoers 2015!

Aanvullende informatie over de Elastiekenkoers, leest u in dit voorgaande nieuwsbericht.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook