Tekstgrootte: Voorkeuren

17-06-2014Een Ginkgo Biloba als geschenk

Ginkgo Biloba

Een bijzondere verrassing! Vanochtend kregen wij als dank voor onze behandeling een prachtige Ginkgo Biloba van een van onze cliënten. Deze boom hebben we met cliënten en medewerkers direct samen gepland. Op de foto ziet u het resultaat!

De Ginkgo Biloba is een Japanse notenboom en wordt gezien als een levend fossiel. Het is een boom uit een oeroud geslacht dat al miljoenen jaren bestaat. Daarom komt de boom voor in de mythologie en andere historische verhalen van weleer.

 

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook