Tekstgrootte: Voorkeuren

28-03-2017Even voorstellen: 3 kinderrevalidatieartsen

Drie nieuwe kinderrevalidatieartsen

Binnen Klimmendaal Revalidatiespecialisten komt een aantal nieuwe kinderrevalidatieartsen werken wegens vertrek van collega’s naar een werkplek dichterbij hun woonomgeving. Graag stellen we deze nieuwe artsen kort aan u voor.

Anne Schreven
In Arnhem is op 20 maart 2017 Anne Schreven gestart ter vervanging van Sandra te Winkel. Zij gaat supervisie geven aan de kliniek somatische kinderen en SOLK op de locatie Heijenoordseweg in Arnhem. Verder werkt zij voor de schoolkinderen van het VSO Mariëndael en voor kinderen met NAH in Arnhem.

Marieke Hunnekens
Per 1 april 2017 start Marieke Hunnekens ter vervanging van Saskia Houwen op de schoollocatie Lichtenbeek in Arnhem. Tevens ziet zij de poliklinische kinderen met NMA van 5-18 jaar op de locatie Lichtenbeek en Heijenoordseweg in Arnhem.

Sebastian Grüschke
In Apeldoorn start op 1 mei 2017 Sebastian Grüschke. Hij gaat de taken overnemen van Karin Dankoor hetgeen betekent de polikliniek 5-18 jaar op de Arnhemseweg, schoolkinderen van Het Kroonpad en 1x per twee weken spreekuur in de Gelre Ziekenhuizen in Zutphen. Wij danken Karin hartelijk voor haar inzet binnen de kinderrevalidatie. Zij gaat binnen Klimmendaal weer de volwassenrevalidatie doen.

Op de website van Klimmendaal vindt u een totaaloverzicht van onze artsen per locatie in het artsenoverzicht op deze pagina. Voor verwijzingen kunt u gebruik maken van ZorgDomein of een verwijsbrief sturen naar de betreffende locatie. Een overzicht van onze locaties met contactgegevens vindt u op deze pagina van de website.

We zien uit naar een mooie voortzetting van de samenwerking.

Klimmendaal Kind&Jeugd

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook