Tekstgrootte: Voorkeuren

03-07-2015Doorontwikkeling ondersteuning NAH

Doorontwikkeling ondersteuning NAH

Rondom de revalidatie, zorg en behandeling van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) werken RMC Groot Klimmendaal en De Onderwijsspecialisten al jarenlang samen. Samen bieden zij re-integratie, psychologische dienstverlening, speciaal onderwijs en revalidatie aan mensen met NAH.

Daarnaast delen zij de ambitie de dienstverlening in de komende jaren verder te ontwikkelen. In verband hiermee heeft RMC Groot Klimmendaal Peter Brouwers benoemd tot zorgprogrammaspecialist NAH. Hij krijgt als opdracht de ondersteuning aan mensen met NAH verder uit te bouwen. Daarnaast gaat hij samen met revalidatieartsen werken aan de positie van RMC Groot Klimmendaal als NAH-expertisecentrum voor revalidatie.

Peter Brouwers (60) is van oorsprong verpleegkundige en sinds 1987 intensief betrokken bij de behandeling en zorg voor mensen met NAH in Nederland. Hij heeft diverse managementfuncties rondom werken met NAH vervuld in ziekenhuizen en het revalidatiecentrum Libra. Momenteel werkt hij bij Siza als programmamanager NAH. Bestuurlijk is hij actief in patiëntverenigingen voor mensen met Hersenletsel. Daarnaast is hij onder andere voorzitter van het Nederlands Centrum Hersenletsel (NCH), en het NAH-netwerk Gelderland.

RMC Groot Klimmendaal en De Onderwijsspecialisten hebben er alle vertrouwen in dat met de komst van Peter de verdere ontwikkeling van de ondersteuning aan mensen met NAH een succes wordt!

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook