Tekstgrootte: Voorkeuren

30-04-2020Donaties vanuit het bedrijfsleven

Afbeelding: Donaties corona
Buzaglo overhandigt spatbrillen aan verpleegkundigen bij Klimmendaal

Tijdens deze coronacrisis zijn er een aantal bedrijven die Klimmendaal een warm hart toedragen en ons verrassen met een donatie met veiligheidsmaterialen waar is sommige gevallen een dringend tekort aan is. Zo kregen we een aantal weken geleden al mondmaskers vanuit de bouwsector. Afgelopen week doneerde Fietsbedrijf Buzaglo B.V. 100 spatbrillen aan Klimmendaal. Ook ProReva, een bedrijf dat nromaalgesproken orthopedische middelen maakt, maakte speciaal voor Klimmendaal een aantal spatmaskers. En Bavaria helpt ons veilig te werken door 30 liter handalcohol te doneren.

Deze initiatieven worden natuurlijk enorm gewaardeerd, wij willen al deze gulle gevers enorm bedanken!

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook