Tekstgrootte: Voorkeuren

11-06-2014Doe mee aan Steptember!

Doe mee aan Steptember

Van 3 tot 30 september organiseert Vereniging BOSK Steptember, om samen met vrienden of collega’s in beweging te komen voor Cerebrale Parese. Tijdens deze 28 dagen kunt u met een team van maximaal vier mensen mee doen om het doel van dagelijks 10.000 stappen te behalen. Via de website waar alle stappen worden bijgehouden, kunt u ongeveer veertig andere sporten omzetten in stappen. Op deze manier bent u gemakkelijk en gezond bezig en haalt u geld op voor onderzoek en ondersteuning voor mensen met Cerebrale Parese.

Gaat u de strijd aan om mee te lopen? Voor meer informatie of aanmelding, kijk op www.steptember.nl.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook