Tekstgrootte: Voorkeuren

30-11-2016Dissertatieprijs 2016 voor Dirk Bertens

Dissertatieprijs 2016 voor Dirk Bertens

Afgelopen vrijdag 25 november organiseerde de Nederlandse Vereniging voor Neuropsychologie (NvN) in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Psychiatrie in de Jaarbeurs in Utrecht de najaarsconferentie met als thema: Neuropsychiatrische aandoeningen gedurende de levensloop.

Tijdens deze najaarsconferentie mocht Dirk Bertens de NvN Dissertatieprijs 2016 in ontvangst nemen voor zijn promotieonderzoek ‘Foutloos leren met NAH’. Door middel van dit promotieonderzoek werd door Dirk Bertens onderzocht of het opnieuw aanleren van dagelijkse taken, zoals het doen van de administratie of het bereiden van een maaltijd, beter kan. De deelnemers en therapeuten binnen dit onderzoek waren afkomstig van Klimmendaal. Lees hier meer over het promotieonderzoek van Dirk Bertens.

Dirk Bertens had als promotor tijdens dit promotieonderzoek Prof. Dr. Luciano Fasotti, klinisch neuropsycholoog bij Klimmendaal.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook