Tekstgrootte: Voorkeuren

10-04-2014Digitale nieuwsbrief nu beschikbaar!

Digitale nieuwsbrief voor cliënten

De eerste digitale nieuwsbrief is deze week aan onze cliënten verstuurd. In deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de actuele cliëntinformatie van RMC Groot Klimmendaal. Heeft u de nieuwsbrief gemist? Geen nood, u kunt hem ook op onze website lezen via deze link.

Deze maand kunnen ook onze verwijzers een nieuwsbrief verwachten. Deze is speciaal voor artsen, huisartsen en andere verwijzers van RMC Groot Klimmendaal.

Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief met cliëntinformatie of voor de nieuwsbrief met verwijzersinformatie? Geef het aan ons door via deze link.

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook