Tekstgrootte: Voorkeuren

22-12-2014Digitale nieuwsbrief cliënten

Digitale nieuwsbrief cliënten

Deze week is er een nieuwe digitale nieuwsbrief voor onze cliënten uitgegaan. In deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gebracht van de meest actuele ontwikkelingen en cliëntinformatie van RMC Groot Klimmendaal. Een paar highlights uit de cliëntennieuwsbrief:

  • nieuws over de GRAIL
  • 35 jaar muziekprojecten
  • de evenementenagenda van januari 2015

Heeft u onze nieuwsbrief voor cliënten gemist? Niet getreurd, via deze link naar het archief nieuwsbrief cliëntinformatie, kunt u alle digitale nieuwsbrieven van het afgelopen jaar teruglezen. Wilt u zich graag aanmelden om op de hoogte te blijven van de meest actuele cliëntinformatie? Geeft het aan ons door via deze link.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook