Tekstgrootte: Voorkeuren

08-05-2015Digitaal platform voor mensen met beperking

Digitaal platform voor mensen met beperking

Eind april 2015 is het nieuwe digitale platform van Uniek Sporten gelanceerd. Dit digitale platform bestaat niet alleen uit een vernieuwde website, maar ook uit een eigen app! Met de app kunnen mensen met een beperking, net als op de website, een geschikte vorm van sport of bewegen vinden via hun smartphone. De app geeft een overzicht van welke sporten er zijn, inclusief filmpjes, locatie, tijden en contactpersonen.

Een informatief en interactief platform
Binnen het digitale platform van Uniek Sporten kunnen gebruikers een profiel aanmaken, waarmee ze zich kunnen koppelen aan de sportaanbieder waar ze actief zijn. Zo kunnen ze in contact komen met andere sporters. Ook biedt het platform het actuele regionieuws, het Paralympische nieuws en het nieuws van het Fonds Gehandicaptensport. Via de agenda krijgen gebruikers een overzicht van de lokale en landelijke activiteiten die de komende tijd plaatsvinden.

Uniek Sporten
Uniek Sporten is hét sportservicepunt op het gebied van aangepast sporten in de regio Arnhem. RMC Groot Klimmendaal werkt binnen Uniek Sporten samen met diverse partners om mensen met een beperking in de regio Arnhem aan het bewegen te krijgen. Meer informatie over Uniek Sporten en het nieuwe digitale platform, kunt u vinden op www.unieksporten.nl

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook