Tekstgrootte: Voorkeuren

17-09-2014Denk mee over thuis revalideren!

Week Chronisch Zieken

Van 7 tot 13 november 2014 vindt alweer de 18e Week van Chronisch Zieken plaats. Tijdens deze themaweek staan alle chronisch zieken centraal en in het bijzonder diegenen die door hun speciale leefwijze anderen inspireren.

Deze 18e editie van de Week Chronisch Zieken draait vooral om vernieuwende initiatieven om thuis te revalideren. Daarom roept Week Chronisch Zieken alle cliënten, mantelzorgers en professionals op om persoonlijke tips hierover te delen tijdens de Zorgvernieuwingsdag op maandag 10 november.

Heeft u ervaring met thuis revalideren? Of heeft u tips en ideeën die uw zelfredzaamheid daarbij kunnen vergroten? Mail dan uw ervaringen, tips of ideeën voor 30 september naar info@chronischziek.nl. Wie weet wordt uw tip geselecteerd en ontvangt u een uitnodiging om uw verhaal met anderen te delen tijdens de Zorgvernieuwingsdag van 10 november aanstaande.

Meer informatie leest u op deze website van de Week Chronisch Zieken.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook