Tekstgrootte: Voorkeuren

22-05-2018Deelnemer SportVariant bij Je Zal Het Maar Hebben

Deelnemer SportVariant bij Je Zal Het Maar Hebben
Bron: Drukwerkdeal.nl

Iris Slootheer, deelneemster SportVariant, is geboren met het Ehler-Danlos Syndroom, een genetische bindweefselaandoening. Door dit syndroom was Iris als kind altijd erg moe en had zij veel pijn. Als chronisch zieke en rolstoelgebruiker heeft Iris vel te maken met medische producten. Deze zijn vaak suf, niet mooi en niet stijlvol. Dat kan en moet anders dacht Iris.

Iris kwam in aanraking met de Bart de Graaff foundation, een stichting die jonge ondernemers met een levensbepalende beperking of een chronische ziekte helpt en begeleid bij het opstarten van een eigen onderneming. Iris melde zich aan en werk en 'Bikkel', oftewel: ze werd uitgekozen en wordt momenteel begeleid door Drukwerkdeal.nl bij het opstarten van haar eigen onderneming.

Momenteel is Iris druk bezig met het schrijven van het ondernemingsplan voor haar eigen onderneming: Medische Maaksels, een webshop in medische hulpmiddelen waar de klant inspraak heeft!

Meer weten over Iris, haar onderneming en haar leven? Bekijk de uitzending hier.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook