Tekstgrootte: Voorkeuren

21-10-2015De resultaten van Steptember

Steptember

De maand september is alweer tot een eind gekomen en daarmee ook de actie Steptember. Steptember is een inzamelingsactie voor kinderen met Ceberale Parese. Tijdens de actie is het de bedoeling dat de deelnemers 10.000 stappen per dag zetten om geld in te zamelen voor onderzoek naar de aandoening. Ook vanuit RMC Groot Klimmendaal zijn er meerdere teams op stap geweest!

In totaal hebben de vier teams Kleijntjes, Wekeromseweg team 2, Wervelwind en Stan&Go Go Gooo vanuit RMC Groot Klimmendaal meegedaan aan de actie. Elk van deze teams heeft een mooi bedrag weten binnen te slepen!

De vier teams hebben gezamenlijk een bedrag van €1808,77 binnengesleept! In Nederland is er in totaal €122.943,08 opgehaald en wereldwijd €3.396.071,68. Steptember is zelfs zo’n succes geworden dat het een rol heeft gekregen in een uitzending van het tv-programma “De wereld draait door”. Wilt u de uitzending terugkijken, dan kan dit hier.

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook