Tekstgrootte: Voorkeuren

26-06-2018Dames en heren...

Dames en heren...

Dames en heren... Mag ik van u een groot applaus voor onze peuters? In het circus (de omgetoverde theaterzaal bij Klimmendaal in Arnhem) bleken de peuters ware circus-artiesten te zijn. Eerst zagen we acrobaten lopen over een touw en een bewegende wip. Vervolgens waren er twee sterke mannen die met gemak wel hónderd kilo op konden tillen...

Daarna was het tijd voor de dieren: de paarden liepen rondjes door de piste, bereden door hun jockey, compleet met cap. Toen werd het heel spannend en kwamen er in een kooi leeuwen de piste in gereden die vervolgens onder leiding van de dompteur door de brandende hoepel sprongen. Na deze spanning was het lachen geblazen met de clown die een rode neus had, en die een ballon liet vliegen, maar gelukkig liep het goed af en kreeg de clown een nieuwe ballon van de circus-directeur.

Als laatste dieren-act waren er nog olifanten, die het publiek nat sproeiden. De afsluiter was het circus-orkest waar alle artiesten een plek in hadden en luid getrommel lieten horen. Al met al was het weer een groot succes, waarvan het publiek en de artiesten samen hebben genoten!

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook