Tekstgrootte: Voorkeuren

09-11-2018Dag van de Mantelzorg 2018

Dag van de Mantelzorg 2018

Op 10 november 2018 is het de landelijke dag van de Mantelzorg. 
Klimmendaal bedankt op deze dag graag alle mantelzorgers die zich inzetten voor een dierbare!

Geeft u meer dan 8 uur per week gedurende een periode van minimaal 3 maanden zorg aan een familielid of bekende? Dan bent u ook mantelzorger.
Wilt u informatie en adviezen vóór en over mantelzorgers, dan kunt u terecht op de website van Mezzo: www.mezzo.nl, een landelijke vereniging die zich hard maakt voor de belangen van de mantelzorger. Tevens kunt u contact opnemen met de Mezzo Mantelzorglijn via telefoonnummer 0900 20 20 496.

Niet alleen Mezzo, maar ook zorgverzekeraars en gemeenten kennen hun eigen vorm van mantelzorgondersteuning. Denk hierbij aan mantelzorgmakelaars of mantelzorgconsulenten. Neemt u contact op met de desbetreffende gemeente/zorgverzekering voor meer informatie hierover.

Een ziekte of beperking draag je niet alleen. Daarom willen wij vanuit Klimmendaal niet alleen de patiënt, maar ook zijn of haar omgeving op weg naar eigen kracht helpen. Dit doen wij door een luisterend oor te bieden, te signalen, te adviseren, te informeren en te ondersteunen.

Verras deze week een mantelzorger met een gratis kaartje via Greetz.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook