Tekstgrootte: Voorkeuren

29-08-2014Cursus NAH in letselschade voor professionals

Zintens organiseert in samenwerking met Heling &Partners en Brein Support voor de derde keer voor professionals de cursus Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) in de letselschadebranche. Deze drie organisaties begeleiden gezamenlijk veel cliënten met niet-aangeboren hersenletsel bij het hervinden van een passend evenwicht in hun leven. Helaas komt het nog vaak voor dat de gevolgen van dit hersenletsel niet of pas in een (te) laat stadium worden onderkend. De praktijk leert dat er nog steeds te weinig kennis is over de specifieke gevolgen van dit letsel. Om deze reden organiseren de organisaties gezamenlijk deze cursus.

De cursus wordt gegeven op de maandagen 8 en 15 september 2014, beide dagen van 16.00-20.30 uur. Op maandag 22 september is er een terugkomdag, waarbij onder andere gelegenheid is om eigen casuïstiek in te brengen.

Het is kort dag, maar voor de snelle beslissers zijn er nog enkele plaatsen vrij. Er zijn PE-punten toegekend: Hobéon SKO 2 punten, NIVRE 20 punten. Meer informatie over de cursus en de mogelijkheid tot aanmelding vindt u op deze webpagina van Heling & Partners.

Zintens is onderdeel van RMC Groot Klimmendaal en biedt programma’s op maat voor werkgevers en particulieren op het gebied van beweging, herstel en werk.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook