Tekstgrootte: Voorkeuren

25-03-2016Congres Revalidatie, Sport en Bewegen

Congres Revalidatie, Sport en Bewegen

Kenniscentrum Sport organiseert 22 april aanstaande het congres Revalidatie, Sport en Bewegen voor professionals in de theaterzaal van Klimmendaal Arnhem.

Tijdens dit congres worden de resultaten van de afgeronde monitor van het programma Revalidatie, Sport en Bewegen gepresenteerd. Ook wordt een eerste indruk gegeven van de resultaten van het wetenschappelijk onderzoek ReSpAct. Daarnaast spreekt keynote-spreker Dr. Hidde van der Ploeg van het VUmc over de gezondheidsrisico’s van te veel zitten. Klik op deze link om u aan te melden en het volledige programma te bekijken.

Het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen en de kennisfuncties van Stichting Onbeperkt Sportief zijn per 1-1-2016 gefuseerd in Kenniscentrum Sport. Kenniscentrum Sport zet zich in voor de toepassing van praktische en wetenschappelijke kennis op het gebied van sport en bewegen. Met deze kennis kunnen we de economische en maatschappelijke impact van sport vergroten.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook