Tekstgrootte: Voorkeuren

26-01-2016Concert Dankjewel Arnhem

Concert Dankjewel Arnhem

Bewoners van De Koepel organiseren een concert voor de Arnhemse bevolking in de theaterzaal van Klimmendaal. Dit concert vindt plaats op zondag 31 januari op onze hooflocatie aan de Heijenoordseweg in Arnhem. Het concert wordt twee keer uitgevoerd: om 14.00 uur en om 16.00 uur. De vluchtelingen organiseren dit concert als dank voor de hulp en gastvrijheid die zij ervaren tijdens hun verblijf.

Reserveren kan nu!
Het concert bestaat uit een mengeling van muziek, dans en projecties. Het is aan te raden tijdig een plek te reserveren via deze link.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook