Tekstgrootte: Voorkeuren

10-02-2015Cliëntervaring gangbeeldanalyse

Cliëntervaring gangbeeldanalyse

We hebben een nieuwe film in de reeks waarin een jonge cliënt van Expertisecentrum Kinderen & Jongeren vertelt over haar ervaringen bij RMC Groot Klimmendaal. In het filmpje op deze pagina ziet u een voorbeeld van hoe de gangbeeldanalyse binnen RMC Groot Klimmendaal in zijn werk gaat.

Gangbeeldanalyse is een onderzoek om goed inzicht te krijgen in hoe spieren en gewrichten samenwerken bij het bewegen. RMC Groot Klimmendaal beschikt over een bewegingslaboratorium waar dit onderzoek kan plaatsvinden. De gangbeeldanalyse wordt gebruikt bij kinderen en volwassenen met verschillende diagnoses en een hulpvraag gericht op het bewegen.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook