Tekstgrootte: Voorkeuren

11-12-2018Cliëntenraadsvergadering 17 december 2018

De Cliëntenraad

De Cliëntenraad van Klimmendaal heeft maandag 17 december haar volgende vergadering. Uw suggesties voor bespreekpunten zijn van harte welkom. Laat het ons weten! De Cliëntenraad waardeert uw inbreng zeer.

U kunt uw suggesties mailen naar: clientenraad@klimmendaal.nl.

Daarnaast is Klimmendaal op zoek naar twee nieuwe, enthousiaste leden voor de Cliëntenraad. Bent u benieuwd naar deze vacature? U kunt meer erover lezen door op de link te klikken.

Wilt u meer informatie over onze Cliëntenraad? Klik hier.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook