Tekstgrootte: Voorkeuren

25-04-2017Cliëntenraad zoekt leden

De Cliëntenraad

De Cliëntenraad van Klimmendaal is op zoek naar enthousiaste nieuwe leden. Wilt u de ontwikkelingen binnen Klimmendaal van dichtbij volgen en helpen de positie van patiënten te versterken? Meld u dan aan!

Leden van de Cliëntenraad zijn betrokken. Zij brengen de belangen van patiënten onder de aandacht bij beleidsmakers. Daarnaast denken ze mee over de service, het verblijf en de organisatie van Klimmendaal. Op dit moment is er ruimte voor twee nieuwe leden. Heeft u interesse om bij de Cliëntenraad te komen? Stuur uw motivatiebrief en CV rechtstreeks aan clientenraad@klimmendaal.nl.

Lees op deze pagina meer over de Cliëntenraad.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook