Tekstgrootte: Voorkeuren

29-09-2017Cliëntenraad zoekt leden

Cliëntenraad zoekt nieuwe leden

De Cliëntenraad van Klimmendaal is op zoek naar enthousiaste kandidaten met interesse in de gezondheidszorg. Wilt u de ontwikkelingen binnen Klimmendaal van nabij volgen en helpen de positie van patiënten te versterken? Bekijk de vacature en meld u aan!

Wat is de cliëntenraad?
De Cliëntenraad is een adviesorgaan die de medezeggenschap van cliënten vormgeeft. De raad behartigt de belangen van iedereen die wordt behandeld bij Klimmendaal. Ze toetsen de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening van Klimmendaal, zoals die door zin cliënten wordt ervaren. Op deze wijze kan de raad zijn mening laten horen over voorstellen die gaan over verandering in behandelprotocollen, de begroting van Klimmendaal en de aankleding van verblijfsruimten. De Cliëntenraad wordt gevormd door cliënten, voormalig cliënten en vertegenwoordigers van cliënten.

De Cliëntenraad bestaat uit 9 mensen met een brede deskundigheid en ervaring die elkaar zoveel mogelijk aanvullen. Wij zijn op zoek naar meer enthousiaste kandidaten met interesse in de gezondheidszorg die als vrijwilliger invulling willen geven aan het lidmaatschap van de Cliëntenraad.

Hoe meldt u zich aan?
Wanneer u geïnteresseerd bent in de vacature, kunt u tot uiterlijk 27 oktober uw motivatiebrief en curriculum vitae opsturen naar Klimmendaal. Deze kunt u richten aan Klimmendaal revalidatiespecialisten, t.a.v. mevrouw R. Dunnink, Postbus 9044, 6800 GG Arnhem, of per mail naar clientenraad@klimmendaal.nl

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook