Tekstgrootte: Voorkeuren

25-10-2016Cliëntenraad zoekt leden!

Cliëntenraad zoekt leden!

De Cliëntenraad van Klimmendaal is op zoek naar enthousiaste kandidaten met interesse in de gezondheidszorg. Wilt u de ontwikkelingen binnen Klimmendaal van nabij volgen en helpen de positie van patiënten te versterken? Bekijk de vacature en meld u aan!

De Cliëntenraad van Klimmendaal behartigt de belangen van patiënten binnen het revalidatiecentrum. De Raad werkt zoals in de wet KKGZ beschreven onafhankelijk en zelfstandig. De Cliëntenraad adviseert de Raad van Bestuur van Klimmendaal over alle onderwerpen die voor patiënten van belang zijn. De Cliëntenraad bestaat uit 9 mensen met een brede deskundigheid en ervaring die elkaar zoveel mogelijk aanvullen. Wij zijn op zoek naar meer enthousiaste kandidaten met interesse in gezondheidszorg die als vrijwilliger invulling willen geven aan het lidmaatschap van de Cliëntenraad.

Lees meer over de Cliëntenraad of bekijk direct de vacature.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook