Tekstgrootte: Voorkeuren

25-08-2017Checkpoint Klimmendaal

Checkpoint Klimmendaal

Deze week is binnen Klimmendaal een groep kinderen hard aan het werk geweest om arm- en handinzet te verbeteren aan de hand van het thema ‘Checkpoint’. Behandelaars van Kind&Jeugd locatie Heijenoordseweg in Arnhem hebben speciaal voor deze groep alle oefeningen in het teken gezet van het gelijknamige televisieprogramma. De kinderen mochten daardoor allerlei testjes, proefjes én spectaculaire experimenten uitvoeren.

Vandaag, op vrijdag 25 augustus 2017, krijgen de ouders in een besloten show de resultaten van de week te zien. We wensen de deelnemers en hun ouders veel plezier tijdens de bijzondere afsluiting!

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook