Tekstgrootte: Voorkeuren

20-05-2015Campagne fietsstimulering ondersteunt RMCGK

Campagne fietsstimulering ondersteunt RMCGK

Met de slogan 'Fietsen naar je werk, dat maakt jou en je medemens sterk!' is deze week een actie gestart op de kenniscampus Ede om het gebruik van de fiets te stimuleren. Het is de bedoeling dat medewerkers van de CHE, ROC A12 en Het Streek tijdens de actieperiode zo vaak mogelijk fietsen en de auto laten staan. Doel van de campagne is zoveel mogelijk fietsritten te maken gedurende zes weken (einddatum 26 juni 2015).

Bij het behalen van 1.000 ritten wordt een E-bike aan Revalidatie Medisch Centrum Groot Klimmendaal geschonken ten behoeve van de therapieën van onze cliënten!
We wensen de fietsers heel veel succes om de 1000 ritten te behalen.

Lees meer op deze website.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook