Tekstgrootte: Voorkeuren

11-01-2018Buslijn naar Klimmendaal Arnhem gewijzigd

Buslijn naar Klimmendaal Arnhem gewijzigd

BRENG heeft onlangs de buslijnen in Arnhem gewijzigd. Dit heeft ook gevolgen voor de bussen die vanaf het Centraal Station naar de locatie Heijenoordseweg van Klimmenaal rijden. Voorheen was dit buslijn 9 richting Schaarsbergen.

Vanaf januari 2018 kunt u buslijn 10 richting Sportcentrum Papendal nemen om bij Klimmendaal te komen. U kunt uitstappen bij halte Het Dorp aan de Heijenoordseweg.

Indien u gebruik wilt maken van het openbaar vervoer, klik dan hier voor de reisplanner openbaar vervoer. Uw route wordt van deur tot deur voor u berekend.
 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook