Tekstgrootte: Voorkeuren
17-05-2019
Afbeelding: Ontwerp zonder titel

 

"Het was woensdagochtend, 17 oktober 2018. Door een nog onbekende reden ben ik gevallen, waardoor ik een hersenbloeding kreeg. Het werd een begin van een lange weg. Ik ga proberen onder woorden te brengen wat het betekend als je leven van het een op het andere moment op ze’n kop wordt gezet, je volledig afhankelijk bent en alles onzeker is. Ik schrijf een blog met mijn verhaal. Over hoe ingrijpend een hersenbloeding is op 22 jarige leeftijd, maar ook een blog over hopen, dromen, vooruit kijken en vertrouwen. Een verhaal van vallen en opstaan. Maar vooral van lichtpuntjes en dankbaarheid." 

Op deze pagina leest u wekelijks een blog van Maartje Oppeneer.

Maartje op Maandag #1
Maartje op Maandag #2
Maartje op Maandag #3
Maartje op Maandag #4
Maartje op Maandag #5
Maartje op Maandag #6
Maartje op Maandag #7

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook