Tekstgrootte: Voorkeuren

31-03-2017Bijzonder sporten in Apeldoorn

Bijzonder sporten in Apeldoorn

Sporten is voor iedereen! Daarom organiseert Sporten met een beperking Apeldoorn op zondag 9 april 2017 tussen 13.00 en 16.00 uur de vierde editie van het sportevenement ‘Bijzonder sporten voor unieke mensen’ in het Kristal in Apeldoorn. Tijdens deze dag kan iedereen met een beperking kennismaken met allerlei vormen van sport en bewegen. Medewerkers van Klimmendaal zijn ook op deze dag aanwezig om bezoekers van advies te voorzien.

Met clinics en informatie-stands
Het doel van het sportevenement is om mensen die moeilijk kunnen meedoen met het reguliere sportaanbod, te laten ervaren hoe fijn sporten en bewegen is. Ze krijgen tijdens deze dag te zien welke mogelijkheden er zijn voor hen en waar ze dat kunnen doen in Apeldoorn en omgeving. Bezoekers kunnen sommige sporten ook uitproberen tijdens een van de clinics. Daarnaast krijgen ze aanvullende informatie via de diverse informatie-stands van sportaanbieders en andere organisaties uit de omgeving.

Meer informatie
'Bijzonder sporten voor unieke mensen' is een initiatief van werkgroep Sporten met een beperking. Dit is een samenwerkingsverband tussen Klimmendaal/SportVariant, Accres Sportstimulering, Sportraad Apeldoorn, (V)SO de Ambelt, De Zonnehoek, Het Kroonpad, Special Heroes, MEE Veluwe, Apeldoornpaktaan, de Klup en ’s Heeren Loo Zorggroep. Kijk voor meer informatie op deze website van Uniek Sporten. Een impressie van Bijzonder sporten voor unieke mensen in 2016 kunt u zien in dit filmpje op Youtube.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook