Tekstgrootte: Voorkeuren

24-06-2016Bijeenkomsten Hersenletsel.nl

Bijeenkomsten Hersenletsel.nl

Een aantal keren per jaar organiseert patiëntenvereniging Hersenletsel.nl een lotgenotenbijeenkomst bij Klimmendaal op onze locatie in Arnhem. Iedere bijeenkomst heeft een nieuw thema dat enkele weken van tevoren bekend is. Mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en hun naasten zijn van harte welkom om de avonden bij te wonen. U kunt zich hiervoor rechtstreeks aanmelden bij Marij Bachrach van Hersenletsel.nl, via telefoon 06-42 19 46 45 of e-mail: m.bachrach@nah.nl.

De lotgenotenbijeenkomsten voor de tweede helft van 2016 staan gepland op: 12 september, 7 november en 12 december en vinden plaats van 20.00 tot 22.00 uur in gebouw A van Klimmendaal aan de Heijenoordseweg 5 in Arnhem. De organisatoren stellen het op prijs als u al om 19.50 uur aanwezig bent. Deelname is voor leden van Hersenletsel.nl gratis en voor niet-leden € 2,50 per persoon.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook