Tekstgrootte: Voorkeuren

29-10-2015Bijeenkomst Niet Aangeboren Hersenletsel

Op maandagavond 9 november 2015 organiseren Sensire, Siza, Zozijn Op Pad, VIT-hulp bij mantelzorg en het Slingeland Ziekenhuis een bijeenkomst voor naasten van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Het thema van de avond is omgaan met de onzichtbare verschijnselen en hoe blijf ik als naaste in balans.

Tiny Jansen (maatschappelijk werker) en Nanneke Ooms (ergotherapeut) zijn beide werkzaam bij de afdeling poliklinische revalidatie van RMC Groot Klimmendaal in het Slingeland Ziekenhuis. Zij geven tijdens de bijeenkomst uitleg over de onzichtbare verschijnselen na Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en hoe je hier als partner of naaste het beste mee om kunt gaan.

Deze bijeenkomst vindt plaats op 9 november 2015 in het Auditorium van het Slingeland Ziekenhuis aan de Kruisbergseweg 25 in Doetinchem van 20.00-22.00 uur. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen.

Heeft u interesse om deze bijeenkomst bij te wonen? Dan kunt u zich aanmelden tot 5 november. Dit kan telefonisch via 06-22872773 of via de mail leonie.derksen@siza.nl of m.reijntjes@sensire.nl

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook