Tekstgrootte: Voorkeuren

27-11-2015Bijeenkomst: Je grenzen in beeld?

Afbeelding: logo hersenletsel.nl

Op maandag 14 december 2015 organiseert patiëntenvereniging Hersenletsel.nl weer een lotgenotenbijeenkomst bij RMC Groot Klimmendaal. Het thema is dit keer: ‘Je grenzen in beeld?’

Mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en hun naasten zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Marij Bachrach van Hersenletsel.nl, via telefoon 06-42 19 46 45 of e-mail: m.bachrach@nah.nl.

De lotgenotenbijeenkomst vindt plaats van 20.00 tot 22.00 uur in gebouw A van RMC Groot Klimmendaal aan de Heijenoordseweg 5 in Arnhem. De organisatoren stellen het op prijs als u al om 19.50 uur aanwezig bent. Deelname is voor leden van Hersenletsel.nl gratis en voor niet-leden € 2,50 per persoon.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook