Tekstgrootte: Voorkeuren

10-01-2014Bekijk nu de nieuwste film uit de reeks cliëntervaringen: beenamputatie

Film cliëntervaringen: beenamputatie


RMC Groot Klimmendaal ontwikkelt een filmreeks over de persoonlijke ervaringen van huidige cliënten. Vanaf vandaag is een negende filmpje in de reeks beschikbaar waarin één van onze cliënten van het Expertisecentrum Volwassenen u het belang laat zien van revalidatie in zijn leven. Hij heeft een beenamputatie en leert om binnen zijn mogelijkheden optimaal te kunnen functioneren in dagelijkse activiteiten.

Wanneer u met beperkingen geconfronteerd raakt, wordt uw vertrouwde gang van zaken in het dagelijkse leven ernstig verstoord. Revalidatie krijgt een belangrijke rol in uw leven. Zo zelfstandig mogelijk leren leven, wonen en werken staat voorop.

Het indrukwekkende filmpje is hier te bezichtigen.

Meer films over revalideren bij RMC Groot Klimmendaal, klik hier of bekijk ons Youtube-kanaal.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook