Tekstgrootte: Voorkeuren

01-07-2014Bekijk filmpjes Flashback online

Bekijk filmpjes Flashback online

De muziektheatervoorstelling Me-myself-I van afgelopen donderdag was een daverend succes. Voor een uitverkochte zaal traden de deelnemers van Flashback op met de gloednieuwe, intense voorstelling Me-myself-I. Drie filmpjes uit de voorstelling zijn nu te bekijken op onze website en ons Youtubekanaal!

Klik op een van de volgende links om direct het filmpje van jouw keuze te bekijken: Passie voor auto’s, Gezellig samen eten en De angst. Binnen het menu van deze filmpagina's kun je ook filmpjes uit andere voorstellingen afspelen.

Onder de naam Flashback maken cliënten van RMC Groot Klimmendaal met niet aangeboren hersenletsel (NAH) muziektheaterproducties over hun persoonlijke ervaringen. Dit doen zij via allerlei podiumkunsten zoals zang, rap, poëzie, dans, multimedia, toneel en film! Tijdens Flashback komt niet alleen de oorzaak van het hersenletsel aan bod, maar ook de wijze waarop het leven door NAH verandert en hoe je daarmee omgaat. Van geheugenproblematiek tot ongeremdheid: geen enkel onderwerp wordt geschuwd.

Een tot twee keer per jaar geeft Flashback een nieuwe muziektheatervoorstelling voor publiek. Ook treedt de Flashback Tourgroep regelmatig op in en rond Arnhem. Houd voor de nieuwste voorstelling de nieuwspagina op deze website in de gaten. Of wordt via deze link abonnee op onze nieuwsbrief.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook